ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΜΑΣΚΑ

Η μάσκα είναι το σημαντικότερο κομμάτι του εξοπλισμού καθώς προστατεύει το πρόσωπο του παίχτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι μάσκες του Racoon City είναι μάσκες που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας του PAINTBALL, προσφέροντας στον παίχτη ένα ξεκούραστο και άνετο παιχνίδι.

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ (ΟΠΛΟ)

Είναι το πιο απαραίτητο στοιχείο του λειτουργικού εξοπλισμού ενός παίκτη paintball. Χρησιμοποιείται προκειμένου να εκτοξεύει τις χρωμόσφαιρες και να χρωματίζει τους αντίπαλους παίκτες. Λειτουργεί σε συνδυασμό με τον γεμιστήρα και την μπουκάλα αέρα υψηλής πίεσης.

ΜΠΟΥΚΑΛΑ

Περιέχει τον απαραίτητο αέρα υψηλής πίεσης για τη λειτουργία του μαρκαδόρου σας 3000psi/200bar. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ανεφοδιασμός της μπουκάλας σας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

Είναι ο τροφοδότης του μαρκαδόρου μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η χωρητικότητα του είναι 200 χρωματόσφαιρες.

ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ

Προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΓΑΝΤΙΑ

Προστατεύουν τη περιοχή των άνω άκρων μας. Το Racoon City χρησιμοποιεί κοντά γάντια (half finger) με πλαστικό στην εξωτερική πλευρά εξασφαλίζοντας την άμεση επαφή με σκανδάλη και ταυτόχρονα τη μέγιστη προστασία.

ΘΩΡΑΚΑΣ

Παρέχει τη μέγιστη προστασία έναντι των χτυπημάτων στις ευαίσθητες περιοχές του κορμού (στήθος, κοιλιά, πλάτη). Επίσης χρησιμοποιείται για των διαχωρισμό των δύο ομάδων καθώς η μία ομάδα φοράει παραλλαγής θώρακα έναντι της άλλης ομάδας που φοράει μαύρο.

PAINTBALL 7-13

Ένας ειδικά σχεδιασμένος μαρκαδόρος κατάλληλος για παιδιά ηλικίας πάνω από 7χρονών. Τροφοδοτείτε με μικρότερης διάστασης μπίλιες και η χρήση του είναι απλή και εύκολη.